MASLINE d.o.o. veleprodaja i maloprodaja cvijeća | Vukodolska 4, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina

masline mostar
MASLINE d.o.o. kao sponzor cvijeća poziva Vas na drugi po redu Sajam vjenčanja u Hercegovini! Raspored događanja je sljedeći: SUBOTA 25.03.2012. 10h:
masline mostar
U našoj maloprodaji  očekuju vas prigodni pokloni, poruke  za Valentinovo,  a ako svoje najvoljenije želite iznenaditi nečim Vama posebnim narudžbe su u tijeku.
masline mostar
Za posebne evente, naši stručni dekorateri, predlažu vam konačna rješenja,a u skladu sa vašim željama u nudimo vam egzotične vrste cvijeća da taj događaj stvarno ostane jedinstven.
masline mostar
 
masline mostar
U slučaju da se sami želite prepustiti čarima dekoriranja kod nas možete iznajmiti razne vrste svijećnjaka i staklenih artikala te ukrasne lukove koji će vam uljepšati neku važnu prigodu.
masline mostar
U našoj ponudi opreme za posljednji ispraćaj vaših najmilijih možete, pored ostaloga, pronaći i unikatne svijeće.
masline mostar
Organizacija vjenčanja je područje u kojem smo vrhunski usavršeni, što je rezultat dugogodišnjeg iskustva i stručnih aranžera, tako da Vam možemo ponuditi cjelokupnu organizaciju brinući se i o najsitnijim detaljima vezanim za Vaše vjenčanje -...
masline mostar
Naša umjetnost u ukrašavanju vozila je do sada prepoznata u nebrojeno slučajeva, bilo da se radi o svatovskim kolonama ili pojedinačnim aktivnostima.